за нас

Нашата Дейност

Внос, износ, търговия на едро и онлайн търговия с ръкавици от нитрил и латекс. АЛДЕНА е надежден доставчик на болнични заведения, предприятия от хранително-вкусовата, химическтата и машиностроителната промишленост и множество други сектори в България и Европа.

Алдена Брюксел 5
АЛдена Брюксел 3

Как започнахме

През 2009 г.  АЛДЕНА започва своята дейност, като вносител и дистрибутор на нелекарствени продукти за аптечен пазар. На по-късен етап фирмата измества фокуса си към към медицински консумативи предназначени за болнични заведения. С течение на времето АЛДЕНА се утвърждава като надежден доставчик на лични предпазни средства (ЛПС) за еднократна употреба и заема лидерско място по продажби на ръкавици за еднократна употреба в България и Европа.

нашата мисия

Още от създаването на фирмата ни нашата мисия е една: да доставяме качествени предпазни средства на достъпни цени на специалисти от широк спектър от сектори.
За да можем да изпълним и надградим нашата мисия, екипът ни следи новостите при личните предпазни средства и прилага своевременно добрите практики от бранша.
Нашите многобройни клиенти се радват на професионално и вежливо обслужване, навременни доставки до България и Европа и актуална информация за тенденциите и новостите при личните предпазни средства.